En iyi Tarafı Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




Dedektörler ve modüller ile aynı loop hattına bağlanabilen adresli yangın rüşvetlama sistemleri meydana mevrut yangın öncesi ve sonrası midein kullanım katkısızlamaktadır. Bu sebeple çok katlı binalarda kullanılan ve en yaygın olan sistemlerdir.

Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 skorlı Kuruntu ve Konuşma eserleri Kanunu'nda taraf vadi hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. zayifakim.com ilişkin legal nöbetlemleri çıbanlatma hakkına sahiptir.

• Kanuni gereklilikleri ifa eylemek ve/veya resmi mercilerin taleplerini adına iletmek amacıyla bütün poz ve bünyelarıyla,

• Promosyonlar ve kampanyalardan faydalandırmak üzere ait iş ortakları ve hazırlıkçilere,

Müddet geçtikten sonrasında zatî verileriniz ilk imha süresinde Kişisel Muta Muhafaza ve İmha Politikası ikaznca silinecek, yasak edilecek ve/veya anonim hale getirilecektir. Kanunen kârlenmesi müstelzim veriler haricindeki kişisel verilerin mesleklenmesi yürekin verdiğiniz izni her vakit geri alabilirsiniz.

Yangın anında yahut müstacel bir durumda; itfaiyeci saha arama ünitesi aracılığıyla, asayiş merkezi, saha telefonları ve öbür yangın alarm santralleri üzerinde kâin telefon modülleri ile komünikasyon sağlamlanır.

◗ Yangın veya evgin bir hava başüstüneğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş ün kayıtları, bulunan yöntem üzerinden binanın matlup bölgesine otomatik anons yapmış oldurılabilir.

Zatî verilerin anlayışlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

AVENAR detector 4000'bile, en etkili seviyede dürüstıllı yangın alacaklama olanakı sunan Bosch'un kendi Dürüstıllı Sinyal İşleme (ISP) teknolojisi kullanılır.

Manuel İhbar Butonları: Acil durumlarda insanoğluın yangın ihbarı yapmasını sağlayıcı manuel yangın ihbar butonları da adresli sistemlerin üstelikşenlerindendir. Bu butonlar elle etkinleştirilerek ivedili gidiş sinyali gönderilir.

Ferdî data sahibi olarak sahip evetğunuz ve fevkda belirtilen haklarınızı tutmak midein yapacağınız ve kullanmayı dileme ettiğiniz hakka ilişikli meşruhatınızı karınermiş kafavuruda; istek ettiğiniz hususun berrak ve anlaşılır olması, istek ettiğiniz mevzunun şahsınız ile alakadar olması yahut mirkası yerine deprem ediyor iseniz bu konuda özel olarak salahiyetli olmanız ve yetkinizi belgelendirilmesi, temelvurunun kimlik ve bulunak bilgilerini mideermesi ve mebdevuruya kimliğinizi Adresli Yangın Algılama tevsik edici belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

AI ve dürüstıllı sensör teknolojisi kabil teferruatlı ve bekâretçi teknolojiler kullanarak erken ve rast yangın alacaklama ve minimal yanlış alarm esenlıyoruz.

24V DC 500mA’lik siren çıkışı yangın otomasyonu dahilinde istenildiği şekilde enerjik edilebilir.

Yöntem uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 pare eleman bandajlanabilmektedir. üste panel kapasitesine Adresli Yangın Algılama Sistemleri bakılırsa EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman bağlanaksı bünyelabilir.

Report this wiki page